CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 24, 2012

Jubah putih

JUBAH WANITA HAJI & UMRAH

Kami di hanasolah menyediakan pelbagai jenis jubah wanita untuk kegunaan solat, haji, umrah dan harian. Jubah kami hanya terdapat 2 warna iaitu hitam dan putih. 

Terdapat 5 design untuk anda pilih:

1. Jubah putih ala gaun (RM220 sehelai) 

2. Jubah putih labuh (RM220 sehelai)

Jubah putih (LIMITED EDITION)

Sesuai untuk semua acara samada untuk menunaikan ibadah haji & umrah, memakai untuk solat, memakai secara kasual atau di mana-mana sahaja. Dibuat dari 100% cotton paris yang berkualiti tinggi. Sangat lembut dan selesa.

Antara koleksi jubah putih yang tersedia di kedai kami
JUBAH COTTON PARIS LABUH
RM220 sehelai
SIZE AVAILABLE: L & XL
Design pada tangan jubah dan mempunyai zip di hadapan
JUBAH COTTON PARIS ALA GAUN
RM220 sehelai
SIZE AVAILABLE: L & XL

Design pada dada baju dan mempunyai zip di belakang

3. Jubah Plain
Lengan: Jerut (Getah)
Color: Hitam dan Putih
Material: Mixed cotton
RM100 sehelai
Size available: M, L, XL, XXL

4. Jubah bunga SULAM
Lengan: Tebuka
Color: Hitam dan Putih
Material: Mixed cotton
RM150 sehelai
Size available: L, XL, XXL

Jubah Putih Wanita dengan sulaman menawan

Corak sulaman yang terdapat pada lengan jubah
Corak sulaman (dari kiri): Corak A, Corak B, Corak C, Corak D.


5. Jubah dubai (Premier Quality) - Terdapat pelbagai corak dan warna sulaman/batu
Color: Hitam
Material: Mixed cotton
RM250 sehelai
Size available: M, L, XL, XXL

SELUAR INNER WANITA

Kami menyarakan untuk memakai bersama-sama dengan inner kain atau inner seluar. Jika ada tidak mempunyai inner, jangan risau kami juga ada menjual inner seluar yang di perbuat dari cotton yang selesa.


Seluar inner (cotton)


SELUAR LABUH (PUTIH)
Material: cotton
RM35 sehelai
SIZE AVAILABLE: S, M, L, XL, XXL, XXXL

T-SHIRT PEREMPUAN

1. T-shirt PEREMPUAN (Putih) lengan panjang 
     RM35
     Size: M (44), L, XL, XXL (60)

2.  T-shirt PEREMPUAN (Putih) tanpa lengan

     RM20
     Size: M (44), L, XL, XXL (60)

3 comments:

Ida Salim said...

jubah ni ade stok lagi tak? free size ke? atau ada jenis2 size? berminat sgt dan lama dah nak beli since gi umrah tgk ramai org pakai jubah ni..Tahun ni dpt pergi haji, so ingat nak beli utk ibadat haji nanti :)

noradiah nora said...

Jubah ala gaun ni ada saiz xxl tak? Sy nk oder.kain cottan kan?

Hanna's Closet & Hanasolah said...

sorry, hanya tinggal size L and XL shj. kalau berminat kami ada jubah baru dari dubai size XXL. Kain berqualiti dan sejuk. Tapi kain jubah hitam. RM250 sepasang dgn selendang termasuk postage.

Post a Comment

Terma & Syarat

1. Barang yang telah dijual tidak boleh dipulangkan dan tiada bayaran balik.
2. Hanya baju, kain ihram dan telekong yang boleh ditukarkan dalam masa 8 hari selepas barang di pos.
3.Kos penghantaran perlu ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.
4.Kami tidak bertanggung jawab keatas kehilangan dan kerosakan semasa penghantaran.
5.Booking lebih dari 2 hari dibenarkan tetapi pembeli perlu membuat bayaran sebanyak 50% dari jumlah yang perlu dibayar. Sekiranya booking dibatal, hanya 40% wang anda akan dikembalikan.
6.Penghataran akan dibuat sehari selepas pembayaran selesai.
7.Tracking number akan diberi atas permintaan pembeli.
7.Pembeli dikehendaki memberitahu kami jikalau barang sudah diterima melalui email (hannacloset4@gmail.com) atau SMS 019-6518420/013-4368348.
9. Jika kami tidak menerima sebarang berita dari pembeli dalam masa 7 hari selepas penghantaran, kami menganggap pembeli sudah menerima dan tiada tuntutan keatas kami.


::Terima kasih::