CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 14, 2012

Pengenalan

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah dengan izin Allah, segala urusan dan cabaran untuk membuka HANASOLAH dipermudahkan. Objektif utama pembukaan HANASOLAH adalah untuk menyediakan keperluan haji dan umrah kapada bakal tetamu Allah ke Mekah. Disamping itu, kami juga menjual: -telekung -sejadah -AL-quran berwarna serta tajwid -Buku-buku solat dan doa -Perhiasan khat -Perhiasan wanita -kain batik dan kain pelikat (import dari Indonesia) -Cerderamata -dan lain-lain Insyaallah, pembukaan HANASOLAH dijangkakan pada awal Julai 2012.

0 comments:

Post a Comment

Terma & Syarat

1. Barang yang telah dijual tidak boleh dipulangkan dan tiada bayaran balik.
2. Hanya baju, kain ihram dan telekong yang boleh ditukarkan dalam masa 8 hari selepas barang di pos.
3.Kos penghantaran perlu ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.
4.Kami tidak bertanggung jawab keatas kehilangan dan kerosakan semasa penghantaran.
5.Booking lebih dari 2 hari dibenarkan tetapi pembeli perlu membuat bayaran sebanyak 50% dari jumlah yang perlu dibayar. Sekiranya booking dibatal, hanya 40% wang anda akan dikembalikan.
6.Penghataran akan dibuat sehari selepas pembayaran selesai.
7.Tracking number akan diberi atas permintaan pembeli.
7.Pembeli dikehendaki memberitahu kami jikalau barang sudah diterima melalui email (hannacloset4@gmail.com) atau SMS 019-6518420/013-4368348.
9. Jika kami tidak menerima sebarang berita dari pembeli dalam masa 7 hari selepas penghantaran, kami menganggap pembeli sudah menerima dan tiada tuntutan keatas kami.


::Terima kasih::